toverlandBergerhof recreatie ligt in het buurtschap "Den Bergen", een zeer landelijke omgeving, waar u zich op de fiets of wandelend dagen kunt vermaken. In het bos tegenover bevind zich attractiepark "Toverland" en een visvijver. Golfbanen liggen op 2 km afstand.

kl sevenumVoor de fietsers is er de hooggewaardeerde knooppuntenfietsroute. Ook is er hier de knooppuntwandelroute. Vanaf de camping kunt u meerdere routes starten. Sevenum is het eerste dorp dat met knopenlopen komt.

Ook een route door de "Groote Peel" en natuurreservaat "Mariaveen" is zeker de moeite waard.

Laat u verrassen door de afwisseling van het landschap en de enorme variatie van agrarische producten, welke hier in de omgeving verbouwd worden. Verse asperge, aardbeien, blauwe bessen, paprika, kersen, appels en nog vele andere producten. Voel, proef en ruik de rijkdom van ons Bourgondische Limburg. U kunt het "witte goud" en de champignons veelvuldig proeven, maar u kunt ook genieten van een kopje koffie, met de overheerlijke Limburgse vlaai.

Langs de Maasoevers vindt u pittoreske dorpjes met mooie oude dorpskernen en kastelen, denk aan Kessel, Baarlo, of het rozendorp Lottum.

In het nabije Mariaveen liggen de peeldorpen Griendtsveen en Helenaveen.

Ook staat Limburg bekend om de vele kruizen en kapelletjes.

Voor de kinderen zijn er in de omgeving meerdere attracties zowel voor binnen als buiten.

Kijk op links voor meer informatie.